ΑΕ Ηρακλείου, μετά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ιστορικού Σωματείου του Ηρακλείου Αττικής και παράλληλα τη μαζική και ενωτική συμμετοχή των μελών της ομάδας.

Συγκεκριμένα, Πρόεδρος στη νέα διοίκηση θα είναι ο Μιχάλης Χελιώτης και Αντιπρόεδρος ο Κώστας Μήνας, ο οποίος αναμένεται με την εμπειρία του από την πολυετή συμμετοχή του στο σύλλογο και το Δήμο Ηρακλείου Αττικής να προσφέρει πολλά στην ομάδα.
Αναμφισβήτητα στο νέο διοικητικό σχήμα ξεχωρίζει η παρουσία του πρώτου σκόρερ όλων των εποχών της ΑΕ Ηρακλείου Παναγιώτη Σπυρόπουλου, επιτυχημένου επιχειρηματία πλέον.
Ακόμη μεγάλη αναμένεται η βοήθεια που θα προσφέρει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και έμπειρος παράγοντας Γιάννης Χαραλαμπόπουλος.
Αναλυτικά, μετά την διεξαγωγή ψηφοφορίας, με ομόφωνη απόφαση, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Ηρακλείου συγκροτήθηκε όπως παρακάτω:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χελιώτης Μιχαήλ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μήνας Κωνσταντίνος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σπυρόπουλος Παναγιώτης
ΤΑΜΙΑΣ: Μάνδαλος Δημήτριος
ΜΕΛΗ: Χαραλαμπόπουλος Ιωάννης, Πηλιτσίδη Μαρία, Πηλιούνης Δημήτριος.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη για τη μαζική συμμετοχή στις εκλογές, γεγονός που καταδεικνύει τη μεγάλη δυναμική του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου.
Η νέα διοίκηση είναι αποφασισμένη να διατηρήσει την αντρική ομάδα σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, να συνεχίσει την υποδειγματική οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομών, ενώ δεσμεύτηκε στα μέλη του συλλόγου να συνεργαστεί στενά και καλόπιστα με τη Δημοτική αρχή για την προαγωγή του αθλητισμού στην πόλη.