ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Η ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο Γιώργος Λαρεντζάκης αναλαμβάνει την εξέλιξη των τερματοφυλάκων της ακαδημίας του Άρη Καλαμακίου αλλά και όσων παιδιών πρόκειται να εμπιστευτούν τον ίδιο και το σύλλογο στην εξέλιξή τους, ανεξάρτητα εάν ανήκουν ή όχι στον Άρη.

Ο Γιώργος Λαρεντζάκης, σε ηλικία μόλις 30 ετών, είναι ένας από τους νεότερους – αν όχι ο πιο νέος – προπονητές τερματοφυλάκων της super league. Είναι προπονητής του Ιωνικού Νικαίας. Στην κατοχή του έχει διπλώματα UEFA C και UEFA Β, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και έχει εργαστεί για έξι ολόκληρα χρόνια στην ακαδημία του Αστέρα Τρίπολης, εκεί όπου συνεργάστηκε με τερματοφύλακες που ήδη έχουν αφήσει το όνομά τους στο χώρο, όπως ο Αντώνης Τσιφτσής (νυν βασικός τερματοφύλακας του Αστέρα) και ο Φώτης Ψεύτης (τερματοφύλακας της Μίλαν). Με τον Γιώργο Λαρεντζάκη στο πλευρό του ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έκανε πέρσι μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα με τον Ιωνικό και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του σε μια πετυχημένη χρονιά.

Ο Γιώργος Λαρεντζάκης έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό του Άρη Καλαμακίου που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Γκουρού των Ακαδημιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τον Άγγλο Τζον Όουενς (John OWENS), επί σειρά ετών προπονητή και διευθυντή της Ακαδημίας της περίφημης Λίβερπουλ.

Η ακαδημία του Άρη ανοίγει τις πύλες της στις 29 Αυγούστου στο Β δημοτικό γήπεδο του Αλίμου.

📍Μαρίνου Γερουλάνου 2, Άλιμος
📞 2109736710/6972891582/6986216785
🌏www.ariskalamakiou.gr
📧[email protected]
🐦@ariskalamakiou
#aris #kalamakiou #academy #alimos #argyroupoli #agiosdimitrios #elliniko #kalamaki #football