Μικρασιατικος-Εθνικός Αστέρας”. Νίκος Κωτσοβός ο νέος τεχνικός – team manager ο Κώστας Σταμπουλίδης

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Μικρασιατικού-Εθνικού Αστέρα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Νίκου Κωτσοβού, στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής μας ομάδας.

Ο 55χρονος προπονητής γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1967 στην Αθήνα και είναι κάτοχος UEFA PRO.

Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου γεγονος που το πιστοποιούν οι πλούσιες εμπειρίες που έχει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωτσοβός έχει εργαστεί για λογαριασμό των ΑΕΚ, Πανιώνιου, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου, Λάρισας, Ολυμπιακού Βόλου, Αγροτικού Αστέρα, Γλυφάδας, Φωστήρα Ταύρου, Επισκοπής,, Προοδευτικής, ΑΕ Μυλοποτάμου, Ασπρόπυργου, Καλλιθέας, Ηροδότου και Άνω Μερα.

Σε τοπικό επίπεδο έχει περάσει από τους πάγκους των Χαραυγιακού, Ηλιούπολης, ΑΟΝ Αργυρούπολης και Γέρακα, ενώ εχει εργαστεί και στις Σχολές Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.

TEAM MANAGER Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ

Άμεσος συνεργάτης του κ. Κωτσοβού και team manager της ομάδας μας θα είναι ο Κώστας Σταμπουλίδης.

Έχοντας υπηρετήσει για πολλά χρόνια στον Μικρασιατικό, ο κ. Σταμπουλίδης είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες με τις γνωσεις που διαθέτει στην ομάδα μας και θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για το σύλλογο “τρέχοντας” πολλά και σημαντικά ζητήματα.

ΝΕΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΟΝΤΙΔΗΣ

Γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο Θοδωρής Ποντίδης. Την προηγούμενη σεζόν εργάστηκε στο πρωτάθλημα της Superleague 2 για λογαριασμό της Κηφισιάς, ενώ την περίοδο 2020-2021 ως γυμναστής άνηκε στο team της Καλαμάτας πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.