Ο ΘΩΜΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Άρη Βούλας. αναλυτικά η ανακοίνωση:

Νέα εποχή για την Ακαδημία μας. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της φετινής πετυχημένης ομάδας της Ακαδημίας μας Κ18, που τερμάτισε πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά έχασε τη στέψη της στα ημιτελικά των πλέι-οφ, ΘΩΜΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ αναλαμβάνει τα ηνία ολόκληρης της Ακαδημίας απο την θέση του Τεχνικού Διευθυντή.
Ο κ. Καλαμάρας ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες του Πανιωνίου και έπαιξε εκει ως ημιεπαγγελματίας μέχρι και στην ομάδα U21 του Πανιωνίου. Συνέχισε στην ΑΕ Μοσχάτου, ΠΑΕ Αιγάλεω, ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΣΣ Σουρμένων και κατέληξε στον Άρη Βούλας, όπου και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Απο το 2009 άρχισε ως προπονητής της Ακαδημίας μας και έφτασε μέχρι και πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας το 2011-12.
Συνέχισε την προπονητική του καριέρα στις Ακαδημίες του Αθηναϊκού, Σουρμένων, ΠΑΕ Πανιωνίου, ΠΑΣ Αθηνών και απο το τέλος του 2021 επέστρεψε στην αγαπημένη του πρώτη ομάδα, ως προπονητής της Κ18, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Απο σήμερα δέχτηκε τη νέα θέση του τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας και του ευχόμαστε να δώσει τη νέα ώθηση που χρειάζεται η οικογένεια του Άρη Βούλας. Του ευχόμαστε υγεία και θα είμαστε δίπλα του σαν Διοίκηση σε ότι χρειαστεί.
Κ Α Λ Ω Σ Η Λ Θ Ε Σ Θ Ω Μ Α ! ! !