Π.Α.Ο. Καματερού και Μιχάλης Κάτσικας, έδωσαν τα χέρια και ξεκινούν μια συνεργασία πνοής, με κοινό στόχο την ανασυγκρότηση της ομάδας, αλλά και των Ακαδημιών της, σε νέες βάσεις και την επάνοδο της ομάδας των Δυτικών Προαστείων στην Α΄ κατηγορία.

Ο καταξιωμένος και έμπειρος τεχνικός θα καθίσει για 2η φορά στο πάγκο της ομάδας, μετά τα επιτυχημένα και μεγάλα περάσματά του, από Βουλιαγμένη, Άρη Βούλας, Σούρμενα, Αστέρα Βάρης, αλλά και της Μικτής Νέων της Ε.Π.Σ.Α.

Η εμπειρία, η γνώση, η προσωπικότητα και η μεθοδικότητα του Μιχάλη Κάτσικα, έκαναν τους ιθύνοντες του Καματερού, να κάνουν μια ομολογουμένως υπέρβαση και να τον εντάξουν στο αγωνιστικό project που από κοινού συμφώνησαν και περιλαμβάνει ομαδική δουλειά πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα και παραγωγή άρτιων ποδοσφαιριστών υψηλών προδιαγραφών, συνδυασμένη με όμορφο και συνάμα απαιτητικό ποδόσφαιρο.

Η παρουσίαση του νέου τεχνικού και του σχεδιασμού της νέας χρονιάς στους ποδοσφαιριστές, θα γίνει τη Παρασκευή 3/6, στο γήπεδο Καματερού, αμέσως μετά τη τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας ( φιλικός αγώνας με τη Κ17 του Ιωνικού, 5.45 μ.μ.