Σε δεύτερη μοίρα περνάει η νίκη της ιστορικής ομάδας του Παγκρατίου επί του Αστέρα Γλυφάδας με 1-0 το Σάββατο 30/4 στο γήπεδο Ελληνικού.
Αυτό που όλοι περίμεναν ήταν η λήξη του αγώνα για να ξεκινήσει η μεγάλη φιέστα για την άνοδο της ομάδας στην Β’ κατηγορία μετά από πολλά χρόνια που ήταν ανενεργή στην ποδοσφαιρική Αθήνα.

Ήταν όλοι εκεί στο γήπεδο Ελληνικού μαζί με την διοίκηση, τους παίκτες και το προπονητικό team: Παλαίμαχοι παίκτες που δόξασαν την φανέλα του Α.Ο.Παγκρατίου την εποχή που πρωταγωνιστούσε για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, φίλαθλοι, συγγενείς των παικτών και άνθρωποι του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Μετά την βράβευση και την απονομή μεταλλίων από τον δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτο, η σαμπάνια έρρε άφθονη και η συγκίνηση όλων ήταν έκδηλη.

Το Γκολ στο 15’ ο Κωνσταντινίδης.
Διαιτητές: Αρβανίτης, Κούλης-Παπαδόπουλος.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Κελαϊδίτης, Κ. Μερετσόλιας (46′ Ρίζος), Μακρογκίκας (65′ Σταθερόπουλος), Γιούτσος (67′ Βασιλειάδης), Λάζαρης, Αδάμης, Στεργιόπουλος, Νάνος (46′ Δ. Μερετσόλιας), Αρσενίου, Νεζίρι (80′ Παπαγιαννίδης), Κωνσταντινίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Λουγιάκης, Λυμπερίου (86′ Μπεζάνης), Παπαχριστοφόρου (46′ Γιαννέλης), Φαρρές, Μαργκός, Γκρίτζαλης, Καραφωτιάς, Μέρμηγγας (80′ Θυμιανός), Χαλιλάι, Χρυσικός, Πέτσας..