Σε μεγάλη μέρα η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ συνέτριψε 4-1 το ΑΙΓΑΛΕΩ στην πρεμιέρα του εδικού πρωταθλήματος πρωωταθλητριών Ενώσεων της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική 2015-16.

Με πάθος, δύναμη, άριστα προετοιμασμένη στον ψυχολογικό τομέα και υποδειγματικά στημένη η ομάδα από τον κ.Σπάθη, επικράτησε πλήρως του “Σίτι” σε όλους τους τομείς και έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη.
Από την άλλη πλευρά οι Αιγαλεώτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία και θεωρούν ότι η ήττα αυτή θα είναι μια παρένθεση και στην 2η αγωνιστική των μπαράζ θα επανέλθουν στις επιτυχίες.
Στο 20′  ο Ατματσίδης  1-0 , από πάσα του Τζανέτου.37′  Πασά  (σουτ)1-1,Τζανέτος 44΄ σούτ  2-1.
Μαναριώτης  64΄3-1,ενώ στο 65′ Ζελέκου  το τελικό 4-1.
Αποβολή  με 2η κίτρινη ο Γιακούπι.
Θεατές:3000 
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ:Μένιος,Κουσουρής,Μύρκος,Παπανικόλας,
Μπέλερης(70’Σαμαράς),Γιακούπι,Ζαχαράτος(74’Τσίτσης),
Μαναριωτης(61’Ζελέκου),Τζανέτος,Ατματσίδης.
ΑΙΓΑΛΕΩ:Τριανταφύλλου,ΠαπουτσήςΤζαφεράκος,Κωνσταντόπουλος,
Μηλιώνης(69’Θεμελίδης),Παπαθανασίου,Λοϊζίδης(57’Μεχμέτογλου),
Σταύρου,Ρούσσος(57’Κοντιζάς),Πάσάς,Κοκκιναράς.

Ζίζηλας-Τζανέτος μετά τον Αγώνα στον Κ.Κουτρούλη : “Πολλοί είπαν ότι προερχόμαστε από ένα πρωτάθλημα πιο αδύναμο (ΕΠΣΠ) σε σχέση με αυτό της Αθήνας (ΕΠΣΑ), μέσα στο γήπεδο σποδείξαμε όμως ποιος ήταν ο καλύτερος” δήλωσαν ο Σάκης Τζανέτος και ο Παναγιώτης Ζίζηλας, από τους πρωτεργάτες της μεγάλης νίκης της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ επί του ΑΙΓΑΛΕΩ για την πρεμιέρα του ειδικού πρωταθλήματος ΕΠΟ για την άνοδο των πρωταθλητών Ενώσεων στη Γ’ Εθνική (μπαράζ). “Όλοι οι συμπαίκτες μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια” είπαν οι 2 παίκτες